Sat. Apr 1st, 2023

Tag: Унгарија

Тимоти Лес: Опстанокот на Северна Македонија е неизвесен, иако мислам дека ова се должи на длабоки структурни проблеми, а не на резултатите од изборите во Бугарија

Фото: Timothy Less @i038d.org   Објавено на 7 јули 2021 од Il Grido del Popolo©   Тимоти Лес е водечки истражувач при Центарот за геополитика во рамки на проеткот за Дезинтеграциски…