Wed. Jun 7th, 2023

Tag: Македонија

Кристина Ампева: Достоинството на работниците и работничката класа е срозено, донесено на едно срамно и поразително ниво

Фото: Приватна архива на Кристина Ампева   Oбјавено на  28 Февруари 2019 од Il Grido del Popolo©   Кристина Ампева (1988) е граѓански активист кој се залага за правата на…