Mon. Jul 4th, 2022

Category: Interviews

Бојан Велевски: Мојот цинизам е присутен речиси во секој мој статус кој е поврзан со секојдневието во кое преживуваме

Објавено на 14 октомври 2021 од Il Grido del Popolo©   Бојан Велевски е професионален актер, дипломирал на ФДУ , а освен неколку улоги во македонски филмови, глумел и покрај…