Mon. Jul 4th, 2022

Category: Columns

Македонскиот евроинтеграциски пат до Брисел не оди преку Софија, туку преку Париз и Амстердам

Објавено на 8 октомври 2021 од Il Grido del Popolo©   Европскиот пат кој оваа јадна државичка го оди уште од далечната 2003 година од Солун, никако да заврши на…