Tue. Jun 6th, 2023

Month: August 2020

Патриотизмот како последно прибежиште на националистите

Објавено на 6 август 2020 од Il Grido del Popolo©   Камуфлирани зад патриотизмот, одредени политички структури, без никаква идеолошка поткрепа, политичка култура, и на крајот на краиштата, морална вертикала,…