Tue. Jun 6th, 2023

Month: July 2020

Изборите како единствена опција на демократијата, каде по правило не одлучува мнозинството

Објавено на 13 јули 2020 од Il Grido del Popolo©   Деновиве поради професионални обврски, не така интензивно можам да ја следам како порано изборната кампања за престојните парламентарни избори.…