Sun. May 28th, 2023

Month: July 2018

Џејлан Велиу: Левица веќе почна со кампањата против промена на државното име и против зачленување во НАТО пактот

Фото: Архива на Левица   Oбјавено на 19 јули 2018 од Il Grido del Popolo©   Македонија како никогаш до сега не била во ситуација да мора да одлучувa за…